top of page

Om mig

 

 

Hvem er jeg?
 

Mit navn er Thea Strange, jeg er født i 1960 i Nederlandene, og jeg har boet i Danmark siden 1995. "Out of my Mind" er et længe næret ønske om at have mit eget atelier. Min hule. Jeg tænker i billeder og jeg husker i billeder. Jeg ser "billeder i billeder" overalt. Alle billeder kan bearbejdes. Jeg har hjerte for menneskelige relationer, jordkloden, spiritualitet, selvudfoldelse og kreativitet. Kreativ fordybelse er for mig en nødvendighed i vores hurtige digitale verden.

Jeg har været rundt omkring i interesser, i mange retninger, i livet og på kloden. Jeg har boet i Frankrig, i Saudi Arabien, i Holland og nu i Danmark. Jeg er uddannet psykoterapeut og arbejder med individuelle klienter og med par. Jeg har haft praksis sammen med min mand. Jeg har derudover en uddannelse som tolk/oversætter, i dybdeafspænding, som behandler, jeg har undervist i fransk, i kommunikation, i svømning, jeg har lært små børn at læse, og nu er jeg startet med mit eget atelier og galleri.

Som barn ville jeg blive "lærerinde". Jeg har altid elsket at formidle og at undervise, og at holde workshops har været en naturlig følge og forlængelse af mit kreative udtryk.

 

bottom of page